Klachten tijdens en na de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap hebben veel vrouwen last van zwangerschapsklachten zoals pijnklachten in bijvoorbeeld rug en bekkengewrichten. Tijdens een zwangerschap veranderen er veel dingen in uw lichaam, zowel in uw bewegingsapparaat als hormonaal. Dit kan pijnklachten veroorzaken. Een chiropractor kan helpen bij een gezonde zwangerschap en bevalling. U kunt in alle fases van de zwangerschap behandeld worden, ook in de laatste weken voor de bevalling. De behandeling wordt aangepast aan uw behoeftes en is veilig voor u en uw ongeboren kind. De chiropractische behandeltafel kan speciaal voor zwangere vrouwen worden aangepast.
Als onderdeel van de behandeling kunnen oefeningen ondersteunend zijn. Deze bevorderen het herstellingsproces en stabiliseren rug en bekken. Bekkenklachten kunnen worden gecorrigeerd bij scheefstand, gemobiliseerd bij blokkades en ondersteunt middels bekkenband en oefeningen bij instabiliteit. Chiropractische behandelingen zijn absoluut veilig voor moeder en (ongeboren) kind.

Mocht u na het lezen nog vragen of opmerkingen hebben of een afspraak willen maken neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen met 077-320 1919 of via het contactformulier