Dag tegen Rugpijn 3 november.

Landelijke Dag tegen Rugpijn

Landelijke Dag tegen Rugpijn op 3 november

Landelijke Dag tegen Rugpijn. 7 op de 10 kinderen kampen met rugklachten in hun jeugd.

Kinderen zijn de toekomst

Lage rugpijn is inmiddels volksziekte nummer 1. Circa 2 miljoen mensen hebben last van rugpijn en de chiropractor lost dat op door effectieve behandeling en professionele advisering. Wij helpen u om uw pijn onder controle te krijgen en u weer vrij en vol vertrouwen te laten bewegen.

De cijfers van rugklachten bij kinderen zijn alarmerend gestegen. Hier moeten we wat aan doen! Een betere houding, meer bewegen en een rugcheck helpen om klachten in de toekomst te voorkomen.

Op woensdag 3 november is het Dag tegen Rugpijn en vragen wij aandacht voor dit onderwerp.  In deze week kunnen jong en oud bij veel NCA chiropractoren terecht voor een gratis rugcheck of meer informatie. Het thema voor dit jaar is: Kinderen zijn de toekomst. Hiervoor hebben we een speciale Chirokids pagina gemaakt.

Chirokids

Lichamelijke klachten komen ook voor bij baby’s en kinderen en wel 70-80% van de kinderen zal een keer lage rugpijn ervaren voor zijn twintigste levensjaar. Lichamelijke klachten bij kinderen kunnen ontstaan door de groei, valpartijen, sportblessures, verkeerde houding, zware rugtassen, lange schermtijd op tv, tablet, telefoon of spelcomputer, minder beweging, een scoliose of overgewicht. Lage rugklachten bij jongeren voorspellen ook rugklachten in hun volwassen leven, dus voorkomen is beter dan genezen! Hierbij spelen behandeling, beweging, een goeie houding en informeren een belangrijke rol. De behandeling wordt altijd aangepast aan de klacht en leeftijd van het kind. Lees hier een uitgebreid artikel met alle ins en outs van rugklachten bij jongeren.

Informatie Landelijke Dag tegen Rugpijn

Bezoek één van onze praktijken voor een gratis rugcheck!

Voor contact en informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.